FÖRELÄSAREN och INSPIRATÖREN

anetteskahlberg.com

 

HEMSIDAN UNDER ARBETE färdig 1 januari

FÖRELÄSAREN och INSPIRATÖREN

Foto: Beatrice Olsson

Foto: Beatrice Olsson

Alla kan vi berätta en historia. Ibland behöver vi inspiration och kraft från andra för att komma igång. Ibland behöver vi att någon kommer och drar igång nya tankar och ideer. Ibland är det skönt att bli utmanad att våga gå utanför sina gränser, och ibland är det en härlig känsla av att känna sig som en del av någonting.

Oavsett om ni behöver en igångsättare eller inspiratör, en som ger energi och kraft eller någon som kan skapa ett lugn i gruppen, så är Anette Skåhlberg en omtyckt och bokad pedagog och föreläsare som har hela Sverige som arbetsfält. Vid flertalet tillfällen så har hon även gästspelat utanför landets gränser så hon är inte främmande för att framträda även på engelska. Passa på att boka henne till ert företag och låt era anställda bli inspirerade och kreativa tillsammans.

Låt Anette Skåhlberg komma till ert event eller er utbildningsdag, eller till ert företag eller arbetsplats, för att inspirera och ge kraft till dina anställda och medarbetare, och därigenom i förlängningen, även ge kraft till ert företag. Det finns många olika upplägg, här nedan följer några av dem. Alla tar mellan 3 timmar till en heldag beroende på önskemålen. Hör av er för närmare beskrivning av de olika uppläggen.

1

Lekfullt skriv-, och storytelling-garage med övningar och avslutande framträdande av deltagarna.

2

Skön boosting och självutvecklande visualisering för att tydliggöra självbilder och delge andra sin vision.

3

Interaktivt berättande och aktivt lyssnande för att vidga det kreativa medskapandet i samarbetet och dela upplevelsen med andra.

4

Kreativ hammock. Anette pratar om skapandet och inspirationen där hon också låter oss ta del av hennes källor av kreativt flöde. (Här går det även fint att välja att höra hennes läsa ur någon bok eller se en film regisserad av henne där hon också kan berätta om arbetet med det som är valt. )

5

När döden är en plats att landa på för att komma tillbaka. Anette berättar om när hon födde sitt första barn och var på andra sidan men kom tillbaka och låter deltagarna komma till tals i ämnet.

6.

Hypnos och visualisering – går det att stärka ett företag genom att öka medvetandet hos de anställda? Hur viktigt är det med rätt mindset, och vad är egentligen ett rätt mindset?

Självklart går det även att göra kombinationer av de olika uppläggen. Anette kan också bygga ihop ett speciellt anpassat program utifrån de behov och ämnen som är aktuella inom företaget och som det finns önskemål om.

 

Hon kan även göra en föreläsning med efterföljande fråge/diskussionsstund om så önskas.

 

Tveka inte. Ta kontakt med henne och låt det bli en upplevelse som ger kraft och energi till de anställda och företaget eller de ni vill ska få vara med om detta.

 

 

 

Anette Skåhlberg är författare till närmare femtio böcker (barn, ungdom, vuxen), är filmare som skapat trettiotalet kortfilmer och långfilm, hon har skrivit över hundra låttexter, gjort en mängd olika musikaler och teaterpjäser, hon är teater och filmregissör och skådespelare, hypnotisör, mental coach och syntolk, arbetar som pedagog och lärare inom ämnen som litteratur, film, teater, kreativt skapande och genus. Hon har träffat flera tusen människor som hon utvecklat och inspirerat, både enskilt och i små som stora grupper, som inspiratör och föreläsare, eller hypnotisör och mental coach. I år är hon aktuell med inte mindre än fyra böcker för vuxna samt fyra böcker för barn, samt både lång- och kortfilm.

 

Vid frågor, ytterligare information eller bokningar kontakta:

bokninganette@stopbok.com eller skicka en förfrågan på kontaktsidan.

 

Foto: Beatrice Olsson

Foto: Beatrice Olsson

Foto: Beatrice Olsson

Copyright @ All Rights Reserved Anette Skåhlberg