Kär som fan musikalen

anetteskahlberg.com

 

HEMSIDAN UNDER ARBETE färdig 1 januari

KÄR SOM FAN

musikalen

Kärleken är störst av allt. Kärleken är det mest fantastiska när den kommer och bosätter sig i en. Och det gjorde mig förbannad och upprörd över att somliga människor inte fick leva ut sin kärlek. Att det finns kärlek som är förbjuden. Därför skrev jag Kär som fan. För att få igång diskussionerna och låta förändringarna börja. Att låta alla själva välja vem de är och vem de älskar är något som borde vara varje människas rättighet. Så länge det inte är det, så behövs historier som Kär som fan./Anette

Se musikvideo längre ner

Hela skivan med över tjugo låtar från musikalen finns på spotify. Går även att köpa här i butiken

Homosexuella handlingar är förbjudna i 80 länder och territorier runt om i världen. En oskyldig romans mellan två personer av samma kön kan på vissa ställen resultera i långa fängelsestraff, spöstraff eller i värsta fall döden. Men här i Sverige, Europa, är allting bra, här är det stor tolerans.Eller? Accepteras samkönad kärlek? Hur är det egentligen om du är ung, går i skolan, och blir kär i någon av samma kön? Är alla okej med det?Vågar du berätta? Vågar du följa ditt hjärta?

Kär som fan handlar om kärlek. Om när det värker och längtar, om när det bubblar och pyr, om när man kan göra vad som helst bara för att få vara nära en sekund, om KÄRLEK. Men också om hur svårt det kan bli när andra inte accepterar hur man älskar, vem man älskar . Alla kan älskas oavsett. Det är genom dem vi älskar som vi kan se konturerna av våra hjärtan. Sara älskar sin bästa kompis Linnea. Älskar, älskar, älskar.

Men varför vågar inte Linnea älska tillbaka? Vad är hon rädd för?

Manus/låttexter: Anette Skåhlberg

Musik: Christian Bingmark & Claudia Unda

På affischbilden: skådespelare Ellen Lövgren

Musikvideon skriven och regisserad av Anette Skåhlberg,

fotograf Anna Tjernström, dirigent Claudia Unda.

Copyright @ All Rights Reserved Anette Skåhlberg