Jag älskar dig så mitt hjärta brister

anetteskahlberg.com

 

HEMSIDAN UNDER ARBETE färdig 1 januari

JAG ÄLSKAR DIG

SÅ MITT HJÄRTA BRISTER

Jag älskar honom så mycket så mitt hjärta brister. Det var min då sjuåriga dotters ord om den kille hon var kär i. Jag gillade orden så mycket att de fick bli orden i titeln till den kärleksboken jag skrev. Oavsett hur gammal du är, om du är sju år eller om du är sjutton år eller sjuttio år, så är kärleken en lika fantastisk och stark kraft som uppfyller en.. Att jag ville skriva den här var för att jag ville göra en historia om stark och mäktig kärlek mellan två barn, en saga som visar att kärleken övervinner allt. Jag var, och är, evinnerligt irriterad på vuxna som klappar barn på huvudet och tycker det är gulligt att de är kära, som inte förstår att det är starka känslor och att de betyder allt. Kärlek. Jag hoppas att alla någon gång i sitt liv får uppleva den underbara känslan det är att älska en annan människa./Anette

TÄVLING!

Skriv en motivering på kontaktsidan och skicka om varför du ska vinna det exemplar av boken som Anette idag vill ge den som mest behöver den. LÄS HÄR vad Gullis lästips skriver om boken en dag som denna den 21 mars.

Selma älskar Hugo. Hon älskar honom så hennes hjärta brister. Så fullt med kärlek är det.

 

Hugo är det vackraste som Selma vet. Hon tänker bli drottning och han får bli kung eller riddare om han vill. De ska vara med varandra för alltid i hela livet.

 

Men varför vill Selmas mamma och pappa att Selma slutar leka med Hugo? Varför säger de hela tiden att han inte är som alla andra. Det är ju precis just därför som Selma älskar honom.

 

Boken är utgiven av Sagolikt Bokförlag med bilder av Katarina Vintrafors och skriven av Anette Skåhlberg.

Copyright @ All Rights Reserved Anette Skåhlberg