Ljuset från döden boken

anetteskahlberg.com

 

HEMSIDAN UNDER ARBETE färdig 1 januari

LJUSET FRÅN DÖDEN

och min väg tillbaka

Release 17 maj 2018

Förhandsbokar

Om Ljuset från döden:

 

Kärlek. Den största kraft som finns .

Det som ger oss mening. Och det som ger oss liv.

Kärlek. Till andra. Till sig själv. Till världen därute. Att älska någon med hela sitt hjärta men inte kunna ses igen. Det kan de flesta förstå det sorgsna i. Men att aldrig kunna ses någonsin, att inte kunna uppleva någonting mer som har med den människan att göra eftersom det inte kommer vara möjligt, det gör vem som helst innerligt ledsen. När någon måste lämna. När en människa dör.

När jag måste lämna. När jag dör.

I hela mitt liv har jag trott på kärleken. I hela mitt liv har jag alltid velat kärlekens väg hur konstigt eller jobbigt eller smärtsamt det än har varit. Kärleken är allt.

Våra liv är otroligt ömtåliga. Men vi tänker oftast inte på det förrän det är försent. Vi lär oss inte att uppskatta hälsa förrän vi är sjuka. Vi lär oss inte uppskatta kärlek förrän den är borta. Oftast. Vi tar livet för givet. Om vi alla, var och en, förstod hur lätt det verkligen kan ta slut, eller gå sönder, så skulle vi alla i mycket högre grad värna om varandra och se till att vi får mer tid för och med varandra.

 

När vi pratar om olika valutor eller ämnen som är dyrbara och skapar rikedomar, så ska vi inte glömma bort att även ta med en sådan stark kraft som TID,

som fler och fler lider brist på.

En av de saker människor på sin dödsbädd ångrar mest är att inte ha tillbringat mer tid med de som de älskar.

 

Plötsligt en dag är det försent och det går inte att ångra, ändra eller få en ny chans. Eller? Jag fick det. En ny chans. Och det är en av de chanserna som den här boken ska handla om. Om några kalla vinterdygn i januari för nästan trettio år sedan.

 

 

Den totala paniken av att inte vilja lämna än, av att inte vilja glida bort från min kropp, av att försöka övertyga och kämpa mig tillbaka till livet igen, den bär spår i mitt liv idag. Inte som panik. Utan som möjligheter. Jag vill ta tillvara på varenda möjlighet som kommer i min väg. Jag vill se till att leva fullt ut när jag har chansen. Jag drömmer inte. Jag gör. Och jag lever. När det är dags att lämna nästa gång, då ska jag känna att jag har levt fullt ut med allt jag kan och att jag aldrig någonsin ska ångra något. Livet är här och nu. Mitt universum är här och nu. Mina val, mina steg, allt, har jag själv ansvar över att förvalta på bästa sätt medan jag pågår i det här livet den korta tid som vi har i det. Det är bäst att passa på att njuta och leva allt vad det går. Jag har skrivit boken för att jag hoppas väcka tankar hos dig och kanske ge en insikt om att göra det där som du drömt om, ta de där stegen du pratat om. Det finns inget imorgon. Det är nu och här. Gör det nu. Lev ditt liv.

Ingen annan gör det åt dig./Anette

Copyright @ All Rights Reserved Anette Skåhlberg