Till alla barn

anetteskahlberg.com

 

HEMSIDAN UNDER ARBETE färdig 1 januari

TILL ALLA BARN

Recensera mig!

Du som har läst en bok som jag har skrivit - du får gärna skriva en recension och berätta vad du tycker om boken. Då kan jag lägga din recension här på hemsidan och som tack får du en liten present. Här kan du skriva recensionen.

Till alla barn:

Hej! Den här sidan är till er alla barn som jag träffat därute på skolor, eller sagoläsningar eller i olika sammanhang, och det är också till alla er andra barn som jag ännu inte träffat!

 

Hit kan ni skicka in bilder om ni vill som ni själva har tecknat när ni fått inspiration till någon av historierna. Eller om ni vill skriva och berätta vad ni tycker om någon bok som jag skrivit. Det kommer också finnas en kedjehistoria här som alla kan delta i om ni vill. HÄR ÄR DEN. KLICKA HÄR.

 

På den här sidan du är på nu kommer det hända andra olika saker framöver, och jag kommer prata om olika saker som jag tycker är viktiga eller roliga att dela med dig och alla andra barn. Ha det nu så bra tills vi hörs! Tack för att du finns! Kom ihåg att just du är en helt fantastisk människa. Du är viktig, Du är underbar. Och du är väldigt väldigt klok. Det är ett av de bästa jobben jag har tycker jag, att få skriva böcker för dig och komma på besök till skolor och träffa dig och alla dina kompisar.Det är du som inspirerar mig att göra fler och fler och fler böcker hela tiden. Tack!

 

Copyright @ All Rights Reserved Anette Skåhlberg